24 Haziran 2009 Çarşamba

Eşcinsele rağmen Erkek Nüfusu




garip bir dünyada yaşıyoruz...

eşcinsellere rağmen savaşlar çıkıyor. eşcinsellere rağmen savaşlarda erkek nüfus ölüyor. tüm toplumun nüfus dengesi bozuluyor. kalan azıcık erkek nüfusun zaten bir kısmı da eşcinsel. üzerinden zaman geçiyor. nüfus bir görünmeyen irade ile dengelenip eskisi haline getiriliyor. isbata gerek yok, görünüyor... erkeklik övülüyor, sosyal yapı erkek seven ve tebrik eden bir yolda gidiyor. eşcinsellik oranı yine aynı kaldığı gibi erkek nüfusun oranı da yine sınırda tutuluyor. bu da görünüyor... nüfus üzerinde bu dikkat çekici hikmet, ibretli irade ve müthiş kudret görünüyor, biliniyor...

eşcinsellik konusu gelince yine aynı yorumu birileri tutamayıp ortalığa yayıyor. eşcinseller olursa toplum nasıl çoğalacakmış? bugüne kadar siz kendi kendinize(!) yada doğal(!) yada kendi iradenizle(!) mi çoğaldınız? böyle mi zannettiniz? bu olsa olsa şuursuzluğun yorumudur.

Dünden bizi bugüne getiren kim ise geleceğimizi de şekillendirecek Odur. size evlat olarak verilmiş eşcinseli yarım, eksik yada erkek nüfusuna zarar birisi zannetmeyin. çünkü erkek nüfusunu etkilemiyor. size kardeş olarak verilmiş eşcinselden ar etmeyin, çünkü sizi utandırmak için gayret etmiyor. aileler olarak evladınızın mutluluğunu, düğün yapıp etrafa hava basmak ardından da kıyamete kadar ağlamak seramonisinden daha üstün tutun. eşcinsel olsun olmasın onun nüfusa ve insanlığa katkısını nasip edecek tek birisi var.

yardımcımız olsun...

5 yorum:

  1. Kandilin Mübarek Olsun Eflatun.

    dua ve sevgi ile..

    YanıtlaSil
  2. dualı ve sevgi dolu mesajın gibi üç ayların ve kandillerin feyizli ve nurlu geçsin...

    bu güzel geceler tüm samimi bu bloga bir şeyler ekleyenlere, ben de buradayım diyenlere büyük ecirler kazandırsın. Kur'anın yolunda bir geçmiş bir ömür versin...

    YanıtlaSil
  3. Aynı yorumu başka makale içinde yaptım kusura bakılmasın. Buraya daha uygun düştüğü için buraya da koydum.
    Maalesef insanların ve toplumun bu anlayışsız, müsamahasız, hak sadece benim inandığımdır tavrı yanlışa sürüklüyor. Çoğunluk olmanın dayanılmaz ağırlığı ile azınlıkta olanı "anormal" ilan edip o zavallılara da doğruyu göstermenin erdemini yaşatıyorlar kendilerine. Bunun fıtri bir şey olduğunu Allah kör gözlere hayvanlar aleminden örneklerle gösteriyor. Ama onlar görmezler , duymazlar... Allah'ın insana garip, saçma, ahlaksız gelen nice ilginç misalleri var alemde ve alemlerde. Allah'ın sonsuz hikmeti gereği nice muradları olduğunu kabul etmek ve bu muradlarını araştırmak düşmez mi onun akıl sahibi olarak yarattığı mahluğuna ? Benim düşünceme göre -en doğrusunu Allah bilir- Allah'ın çok iyi bir espri anlayışı vardır. Siz onu nereye sabitlemek isterseniz orada değildir; ama Allah heryerdedir. Çünkü bu durumun Allah'tan olduğunu kabul etmezsek - Allah korusun- evrendeki herşeyin tesadüfen öylesine oluşmuş kabul etmek gerekiyor. Ya da çok akıllı birinin bir dahinin arasıra -haşa- saçmalamış olduğunu kabul etmek gerekiyor. Böyle olmadığını evrendeki devamlılık ve kutsal ifadelerdeki " sünnetullahın her zaman cari ve sabit olduğu" hakikati ispat ediyor. Benim aklıma gelen olasılıklar bunlar.
    İnsana belli haklara sahip, iradesi, aklı ve kalbi olan bir varlık fert olarak bakmayıp yaşadığı toplumun toplamının bir kesri olarak bakan zihniyetin sonucudur bu maalesef. Bu anlayışa göre herkes 0,9 dan 1 heteroseksüel.
    Allah'ın bakış açısı -bence- bu değil. O yarattığı ve kendi verdiği akılla düşünen insanın hakkını o affetmedikçe affetmiyor. İradesinde ama hak sahibi kulunu yok saymamak için affetmiyor. Bence Allah'ın herbirimize bakışı bu. Neyse hatalı ifadelerimiz olduysa önce Allah'ın sonra sizlerin affına sığınıyorum. Selametle kardeşlerim.

    YanıtlaSil
  4. güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş çok güzeL.

    YanıtlaSil